Ongeacht wat je bodyshape ook is, jij bent verzekerd van badkleding die jou past en laat stralen.

Retour- & Annuleervoorwaarden

Annuleren

Een bestelling kun je altijd kosteloos annuleren, zolang deze nog niet door ons is verzonden. Wanneer je de bestelling annuleert nadat deze is verzonden kun je deze bij aflevering weigeren.

Een geannuleerde of geweigerde bestelling betalen wij uiterlijk binnen 14 dagen aan u terug. Deze termijn gaat in zodra het pakket is ontvangen.

Retourneren

Wij vragen je om zorgvuldig met onze producten om te gaan, de verpakking niet te beschadigen en bh’s niet ineen te vouwen om schade aan de cups te voorkomen. Over het retourneren van producten doen wij niet zo moeilijk, neem wel even onderstaande spelregels door zodat je weet wat je kunt verwachten en om niet voor verrassingen te komen te staan.

  • Behalve cadeaubonnen, kun je alle producten probleemloos retour sturen.
  • Na ontvangst van de producten heb je 14 dagen bedenktijd. In die termijn kun je, je eventueel herroepen
  • Nadat je de koop in de hiervoor gestelde termijn hebt ontbonden – conform het herroepingsrecht – heb je 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen.
  • De kosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening, evenals de verantwoording van de levering; bewaar je Track & Trace code dan ook zorgvuldig. Zorg voor voldoende frankering en een juiste adressering.
  • Het terug te ontvangen bedrag is de som van de aankoopbedragen van de retour gestuurde producten; wanneer je de gehele bestelling hebt geretourneerd vergoeden wij ook de verzendkosten (van ons naar jou) indien deze aan jou zijn berekend.
  • De terugbetaling is uiterlijk binnen 14 na herroeping, mits de retourzending in goede orde is ontvangen.
  • De terugbetaling gebeurd met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald.

Behalve bovenstaande punten zijn ook de Algemene Leveringsvoorwaarden van kracht.