Ongeacht wat je bodyshape ook is, jij bent verzekerd van badkleding die jou past en laat stralen.

Verzending & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Echter, dit lukt ons niet altijd na te komen waardoor de bestelling de eerstvolgende werkdag wordt verzonden. In principe zijn al onze producten direct uit voorraad leverbaar, zoals op de productpagina vermeld staat. Indien dit anders is, staat er een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor een reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk per e-mail van op de hoogte.

Al onze vermelde prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn per bestelling € 4,95. Wij verzenden uitsluitend via verzekerde pakketpost. Voor de verzending van standaard pakketten maken wij gebruik van de diensten van DPD.

In sommige uitzonderlijke gevallen verzenden wij een pakket met PostNL, deze keuze is aan ons wanneer wij denken dat DPD de gevraagde dienst niet kan beantwoorden. De eventuele meerprijs is voor onze rekening.

Pakketbezorgers bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 8.30 uur tot 18.00 uur. Als afzender van jouw pakket maken wij gebruik van de DPD Predict-service zo laten we je weten op welke dag en welk tijdvak de bezorging zal plaatsvinden. Met het 14-cijferige pakketnummer genoemd in deze mail kun je op www.dpd.nl jouw pakket volgen. Als je niet in het bezit bent van het pakketnummer, kun je dit opvragen bij ons als afzender van het pakket.

De chauffeur doet standaard één bezorgpoging.

Was je niet thuis tijdens de eerste bezorgpoging? Dan probeert de chauffeur je pakket bij de buren of bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop op zijn route te bezorgen. De chauffeur heeft een notificatie voor je achtergelaten waar op staat waar je pakket is. Volg de instructies op dit briefje en je hebt je pakket zo snel mogelijk in je bezit.

Voor al je vragen over het bezorgen en ontvangen van je pakket kun je bellen met DPD 0900-3734663*.

* €0,50 per gesprek. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.